Om EVLars/ElbilLars

Lars Henrik Jensen er eier av nettstedet og YouTube kanalen.
Det arbeids på hobby basis og alle tester er helt gratis for alle.
EVLars er ikke registrert i Brønnøysundregistrene, derfor er det gratis å få testet elbiler igjennom meg.

Alt nytt innhold på YouTube og hjemmeside er Norsk.

Litt historikk:
2018: ElbilLars ble opprettet på YouTube og deltok derfor på Fortum Ladetour 2018 med Nissan Leaf 24 kWh som hadde oppstart fra Tøyen i Oslo som gikk første dagen til Røros og fra Røros via Rondane ned til Hafjell. Og fra Hafjell og hjem etterpå en event på NAF øvningsbane hvor jeg var mest opptatt på å lage film at elbiler kan ha det gøy uten eksosutslipp.
2019: ElbilLars så dagens lys da jeg ønsket å lage norsk innhold og registrerte dette også inn i Brønnøysundregistrene, men det var labert da også, men deltok i 2019 på Fortum Ladetour 2019 hvor turen gikk fra IKEA Slependen til DNT Haukeliseter, hvor jeg overnattet på Haukeli Hotell hvor Grønn Kontakt hadde hurtigladere og AC ladepunkter. Turen derfra dagen etterpå gikk ned til Kristiansand (IKEA) via Seterdalen. Dagen etter det så gikk turen tilbake hjem uten felles reisefølge.
2020: Elbiltur så dagens lys og arrangerte en TrollTur2020 hvor man startet fra Otta og fra Otta til Surnadal og fra Surnadal til Ålesund og hjem via spennende veier bl.a. Trollstigen og Geiranger og Vinstra og avsluttet på Otta.
2021: Elbiltur arrangerte TrollTur2021 hvor man startet fra Furnes hvor man endte opp første dagen på Tynset Hotell. Og fra Tynset igjennom Røros og Selbu til Trondheim hvor overnattingen var på Oppdal hotell. Derfra bar det til Folldal og over Rondane tilbake til startpunktet.
2022: Ble Elbiltur nedlagt fra Brønnøysundregistrene da de krevde at man har inntekter, men nettsiden og sånt ble liggende brakk til en ny tur som egentlig skulle skje i 2022, men da var det noen med bilproblemer.
2023: Ble ingen tur arrangert på grunn av tid.
2024: Planer om egen tur (Postet på Facebook) men ingen foreløpige planer fra Elbiltur.

Fra 2018 – 2020 ble de arrangerte turene jeg deltok i og med brukt en Nissan Leaf 24 kWh versjon
Fra 2021 -> Renault Zoe ZE50
Er alltid åpen for å teste og kjøre andre elbiler!

For deg som er forhandler, bruktbil formidler, o.l. og privatperson kan få testet elbilen bl.a. rekkevidde, ladefart og komme med nøyaktig tips og råd for optimal lading. Du bør også la meg prøve biltypen også vinterstid.
Alle biltester av elbiler gjør jeg nemlig helt gratis.